
Сирні млинці з родзинками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
225 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Salt Egypt
3 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
375 мл.
Homemade Butter
10 г.
Domestic Cottage Cheese
200 г.
Raisins
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Preparation steps
01
Родзинки викласти в миску, залити окропом. Розтопити на водяній бані 10 г. вершкового масла. Змішати в мисці борошно, цукор, сіль і розпушувач.
02
Сир перетерти через сито. Влити до сиру молоко, вбити яйця, додати розтоплене вершкове масло і ванільну есенцію. Ретельно перемішати вінчиком.
03
Додати сирну суміш у борошняну, ретельно перемішати до однорідної консистенції. Додати родзинки в тісто, перемішати.
04
Розігріти сковороду, додати вершкове масло, зменшити вогонь до середнього. Вилити на сковороду 50 мл. тіста, обсмажити до появи пухирців, перевернути на іншу сторону, готувати ще 20-30 секунд. Так повторити з усім тістом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)