
Пиріг з пісочного тіста з джемом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
500 г.
Homemade Butter
200 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Pripravka Vanilla 2g
3 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Veres Apricot Jam 370g
200 г.
Preparation steps
01
Розтопити масло, нарізане кубиками. Додати цукор, яйця, ванілін. Додати просіяне борошно, розпушувач і довести тісто до однорідної консистенції.
02
Тісто розділити на 2 частини (одна менше другої в половину). Меншу покласти на 1 годину в морозильник. Більшу частину тіста розкачати і викласти у форму. Потім викласти на нього джем.
03
Духовку розігріти до 200. Дістати з морозилки тісто і натерти на крупній тертці або подрібнити в крихти в блендері. На джем викласти крихти замороженого тіста. Поставити пиріг в духовку випікати близько 25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)