
Печиво «Гудзики»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
80 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Auchan Vanilla Sugar 8g
10 г.
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром. Додати розм'якшене вершкове масло і трохи збити вінчиком. Додати просіяне борошно і замішати тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 20 хвилин.
02
Дістати тісто, розкачати в пласт товщиною близько 0,5 см. Вирізати кружечки, всередині кожного витиснути (не прорізаючи до кінця) кружечки меншого діаметру. У кожному «гудзику» зробити по 4 дірочки.
03
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на нього заготовки з тіста і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)