
Теплий салат із дикого рису, кураги і фісташок
Приготуйте простий рецепт вишуканої страви – теплого салату із дикого рису, кураги і фісташок. На перший погляд, запропоновані інгредієнти не поєднуються один з одним. Насправді це не так, кожен продукт чудово доповнює інший своїм смаком і ароматом. Смакова палітра салату неодмінно припаде Вам до душі. Підсильте аромат і разом з курагою обсмажте дрібно нарізаний червоний болгарський перець, цибулю, подрібнений часник і кумін (зиру). Залийте суміш половиною склянки апельсинового соку. Гасити до м'якості кураги. До дикого рису можна додати зелений лук. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
World's Rice Wild+Brown Rice 500g
500 г.
Raisins
200 г.
Uzbek Dried Apricots
100 г.
Roasted Pistachios
50 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Homemade Butter
1 ст. л.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Зварити рис.
02
Ізюм замочити в чаї з бергамотом.
03
Курагу нарізати довгими смужками.
04
У невеликій сковороді розігріти вершкове масло, обсмажити курагу протягом 2 хвилин.
05
Готовий рис відкинути на друшляк, не промивати.
06
У гарячий рис додати курагу, фісташки. Ізюм віджати і також додати в рис, все гарненько перемішати.
07
Посолити за смаком і заправити оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)