
Сирний рулет з куркою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Grana Padano 32% cheese
300 г.
Ovostar Food Boiled Peeled Chicken Eggs in Brine 2.44kg 50pcs
3 шт.
Aro Sliced Olives 4250ml
250 г.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Preparation steps
01
Оливки нарізати кружечками, а перець і курку невеликими смужками. Додати петрушку, сіль, перець мелений. Перемішати.
02
Сир і яйця натерти на середній тертці, перемішати.
03
Деко застелити папером для випічки і змастити її оливковою олією. Викласти на папір сирно-яєчну масу рівним шаром. Поставити запікатися на 5 хвилин у духовку при 180°C.
04
На одну половину квадрата із запеченого розплавленого сиру викласти курку і накрити другою половиною, склавши навпіл разом з папером. Краї паперу піджати з усіх кінців, щоб сік не витікав. Запікати при тій же температурі ще 30 хвилин.
05
Остиглий рулет нарізати порційними шматочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)