
Лоранскій пиріг з грибами і куркою
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Homemade Butter
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Onion
0.5 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
170 мл.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Масло розмішати з яйцем, додати воду з сіллю, борошном, замішати гладеньке тісто, загорнути в плівку і півгодини охолоджувати в холодильнику.
02
Грудку відварити до готовності і подрібнити, гриби до готовності обсмажити з цибулею, додати сіль з меленим перцем і мускатним горіхом, подрібнене куряче філе і все разом трохи обсмажити.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Форму з діаметром 23 см. змастити вершковим маслом, розкачати тісто, сформувати бортик, начинку перекласти на тісто.
04
Виделкою злегка збити яйця, додати вершки з сиром, ретельно все перемішати і отриманою сумішшю рівномірно залити начинку.
05
Пиріг випікати 35-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)