
Курка по-мисливськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
Onion
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
7 Flour 1kg
100 г.
Pink Tomato in Packing
600 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Вино Chateau Perthus Red Dry Wine 13% 0.75l
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Parsley 70g
1 пучок
Basil in Pot
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю (середнього розміру) очистити від лушпиння і нарізати кубиками. Обсмажити в маслиновій олії. Потім перекласти у каструлю.
02
Приготувати суміш: насипати борошно, сіль, перець і перемішати все в глибокій тарілці. Курку порізати на великі шматки і обваляти в отриманій суміші. У сковороді розігріти маслинову олію і обсмажити куряче м'ясо до утворення золотистої кірочки.
03
Помістити просмажене м'ясо в каструлю з цибулею. Перейти до приготування соусу.
04
У сковороду з олією, де смажилося куряче м'ясо налити біле вино. Перемішати і довести до кипіння.
05
Потім соус перелити в каструлю з м'ясом, додати помідори (у власному соку), сіль, перець і цукор. Все залити водою, покриваючи курку цілком. Тушкувати на слабкому вогні 45 хвилин.
06
У кінці приготування додати у блюдо петрушку, маслини, базилік.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)