
Котлети по-київськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
4 шт
Homemade Butter
40 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт
7 Flour 1kg
4 ст.л.
Bread Crumbs
60 г
Salad Sunflower Oil 500ml
50 мл
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
20 г
Lemon
чверть
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
0,5 ч.л.
Preparation steps
01
Петрушку дрібно посікти ножем.
02
Масло покласти в миску і порізати на частини, додати петрушку, лимонний сік і сіль розведену в 1 ст. л. гарячої води. Все добре розтерти ложкою до однорідної маси.
03
На дошку покласти пергаментний папір і на ньому сформувати з масла прямокутник товщиною 1 см. Покласти масло в морозильну камеру на 15-20 хв.
04
Товсту частину великого філе обов'язково підрізати ножем так, щоб філе відкрилось як "книжка".
05
Розгорнути філе.
06
Взяти два шматки харчової плівки, змочити у воді. Першим застелити дошку, викласти підготовлене філе і щільно закрити іншим шматком плівки. Відбивати можна пляшкою, качалкою чи плоским боком молотка для м'яса, щоб не прорвати волокна філе. Товщина відбитого філе повинна бути 5-7 мм.
07
Відбите філе з обох боків посолити і поперчити.
08
Всі відбиті і приправлені філе викласти на тарілку, щільно накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник. В холодильнику витримайте від 30 хв. і довше (можна залишити на ніч).
09
Просолене філе розкласти на дошці. Масло вийняти з морозильної камери, розрізати на необхідну для котлет кількість шматків. Ближче до лівого краю покласти шматок масла в перерізі 1х1 см, а довжину регулюйте за шириною вашого філе.
10
Масло загорнути у філе як налисник.
11
Для панірування приготуйте одну тарілку з борошном, одну з панірувальними сухарями і одну із яйцем, збитим з невеликою кількістю води.
12
Запаніруйте котлету спочатку в борошні, потім в яйці і в сухарях (паніровка повинна бути щільною і покривати котлету з усіх боків). Запаніровані котлети викладіть у посудину, дно якої присипте панірувальними сухарями. Щоб при смаженні не злізла паніровка покладіть запаніровані котлети в холодильник на 2-3 год. щоб підсохло яйце, або, якщо часу на це немає, то в морозильну камеру на 15-20 хв. щоб яйце підмерзло.
13
В сковорідці розігрійте суміш олії і вершкового масла в співвідношенні 1:1. Шар жиру на сковорідці повинен бути не меньшим за 1 см. На великому вогні обсмажте котлету з двох боків до рум'яної скоринки (приблизно 4 хв.). Обсмажені котлети викладіть у деко і покладіть у розігріту до 180°С духовку, випікайте до готовності 15-20 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)