
Рибний салат «Рафаелло»
Хочете здивувати своїх гостей чимось вишуканим і незвичайним. Тоді обов'язково зверніть увагу на рецепт цієї страви. Її назва повністю відповідає її вмісту. Ці маленькі біленькі кульки з риби вражають своєю вишуканістю, легкістю і приголомшливим смаком. Ваші гості будуть вражені на повал вашою винахідливістю. Вони будуть в захваті від смаку страви. Риба телапія дуже славиться своїм ніжним смаком. Вона багата білками і відмінно наситить ваш організм всіма необхідними корисними речовинами. Часник, мигдаль і чорний перець додадуть пікантності страві, ну а майонез пом'якшить смак страви. Подавати таку страву на стіл слід на тарілці, прикрашеній листям салату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Tilapia fillet
200 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Garlic
1 зубчик
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Almond
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Розморозити рибне філе і відварити його в підсоленій воді на маленькому вогні, приблизно 10 -15 хвилин після закипання. Остудити.
02
Поставити варити яйця і коли вони закиплять, дати покипіти протягом 10 хвилин. Потім поставити їх під холодну воду і таким чином охолодити.
03
Потім філе нарізати дрібними шматочками. Яйця і сир натерти на дрібній терці. Помістити все в салатницю.
04
Туди ж додати майонез і зубчик часнику, пропущений через прес. Посолити і поперчити за смаком. Перемішати все дуже ретельно.
05
Мигдаль залити окропом хвилин на 5. Потім злити воду і очистити від шкірки. Далі подрібнити його, але не дуже дрібно.
06
З рибної маси скачати кульки середнього розміру, а потім обваляти їх у мигдальній посипці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores