
Юшка класична
Незмінною основою для класичної юшки (тобто «білої», яка готується з білої річкової або морської риби) вважається прозорий, але насичений, концентрований і дуже ароматний рибний відвар. Одні варять юшку з різних видів рибки і вважають, що чим їх більше, тим смачніше і наваристіше буде суп. Інші ж вважають, що різновид риби для цієї першої страви повинен використовуватися виключно один. Як вчинити в цій повній суперечок справі – вирішувати Вам. Єдиний факт, з яким усі солідарні – рибка для юшки завжди повинна бути обов'язково свіжою і мало не живою з ніжним, жирним і солодкуватим м'ясом. Найкраще підійде, звичайно ж, окунь, судак і йорж – традиційні для юшки різновиди риби.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Spicy Salted Herring 1500g
800г
Onion
1шт
Auchan Green Onions Bundle 75g
пучок
Packed Potatoes
5шт
Dill 70g
пучок
Bay Leaf
3шт
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Parsley Root
1шт
Carrots
1шт
Preparation steps
01
Закип'ятити воду, покласти туди нарізану кубиками картоплю.
02
Корінь петрушки і моркву почистити і дрібно порізати. Варити хвилин 10.
03
Рибу почистити від луски, кишок і зябер, при необхідності порізати. Покласти в бульйон рибу, лаврові листочки, перець, посолити і варити хвилин 15.
04
З готової юшки видалити цибулю, горошини перцю і лавровий лист і заправити вершковим маслом. Розлити юшку по тарілках і посипати рубаною зеленню. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores