
Хлібна запіканка з вишнею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
250 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Homemade Butter
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Dried Cherries
250 г.
Pripravka Vanilla 2g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Молоко налити в каструлю, додати до нього масло, цукор і трохи ваніліну. Поставити молоко на вогонь і нагрівати поки цукор і масло повністю не розчиняться.
02
Каструлю з молоком зняти з вогню і покласти в неї шматочки хліба (якщо хліб досить черствий, то залишити його в молоці хвилин на 30, щоб він добре розм'як).
03
Коли хліб повністю розмокне, подрібнити його блендером до однорідної маси.
04
Відокремити яєчні жовтки від білків і ввести їх в масу. Добре перемішати.
05
Білки, які залишилися, збити міксером до стійкого стану і акуратно ввести в молочно-хлібну масу.
06
Форму для випікання змастити олією і вилити в неї приблизно половину маси.
07
Викласти більше половини вишні у форму, а потім вилити другу половину молочно-хлібної маси і прикрасити зверху вишнею, яка залишилася. Також зверху трохи посипати цукром.
08
Поставити форму в розігріту до 200°С духовку і випікати приблизно 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
09
Потім форму вийняти і залишити остигати. Коли запіканка охолоне, порізати її на порційні шматочки і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)