
Оксамитовий суп із цукіні
Щоденне вживання гарячої рідкої їжі сприятливо впливає на травну систему людини. Існує величезна кількість рецептів різного виду супів. Оксамитовий суп з цукіні - це знахідка для любителів супів-пюре. Густий, смачний і зігріваючий, завдяки гостроті і аромату каррі. Овоч цукіні мало відрізняється від кабачків, однак має унікальні корисні властивості. Він входить в раціон післяопераційних хворих з проблемами шлунково-кишкового тракту, збагачує організм вітамінами групи С і В. Цукіні швидко і легко засвоюється, тому добре підходить для людей на дієті. Готовий суп з цукіні розливають по тарілках і прикрашають помідорами черрі і зеленню кінзи або будь-якою іншою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
2 шт.
Homemade Butter
2 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
1 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч.л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Preparation steps
01
Цукіні помити, нарізати шматочками. Цибулю і часник подрібнити.
02
Нагріти сковороду, додати в неї вершкове масло, висипати цукіні і цибулю з часником, тушкувати 5-7 хвилин.
03
М'які овочі подрібнити в блендері. Додати до суміші з блендера бульйон, карі, влити вершки, повторно подрібнити в блендері.
04
Повернути суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)