
Сирні міні-пироги
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
200 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
1 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Akvulya Still Water 2l
7 ст. л.
Milk 2.5% 900g
150 мл.
Tomato
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно з сіллю, додати 2 ст. л. тертого пармезану і масло. Перемішати.
02
Поступово додавати воду, вимішуючи тісто. Готове тісто розділити на 13 рівних частин, розкачати кожну по діаметру формочок для випікання.
03
Розігріти духовку до 185°C. Формочки змастити маслом. Викласти розкатані кружечки тіста у форми, придавити до дна і до стінок. Поставити в духовку на 10 хвилин.
04
Збити яйце з молоком, додати решту тертого сиру, чорний мелений перець, дрібно посічену зелень. Перемішати начинку.
05
У кожну формочку налити по 1 ст. л. начинки, зверху викласти тонку скибочку помідора. Зменшити температуру до 170°C та випікати 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)