
Пиріг із чорницею
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
130 г.
Cottage Cheese 9%
100 г.
Homemade Butter
100 г.
Almond
50 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
15 г.
Fast Frozen Blueberries
200 г.
Preparation steps
01
На стіл просіяти борошно, додати мелений в блендері мигдаль, кисломолочний сир, дрібку солі і нарізане кубиками масло. Масло і сир повинні бути дуже холодними. Масло перед використанням можна покласти на 10 хв. в морозильну камеру. Все швидко посікти ножем до стану крупних крихт.
02
В отриманій суміші зробити заглиблення, розбити туди яйце і швидко замісити однорідне, дуже ніжне тісто. Якщо тісто буде виходити занадто рідке – додати трохи борошна.
03
На присипаному борошном столі розкачати тісто і з допомогою качалки (тісто намотати на качалку) викласти у форму, сформувати бортики. В тісті зробити проколи виделкою і покласти форму з тістом в морозильну камеру на 20-30 хв. Все потрібно робити дуже швидко, щоб частинки масла не встигли повністю розтанути.
04
Тим часом зробити крем. Для цього в посудину викласти сметану, додати цукор, 4 жовтки і ванільний цукор. Все добре перемішати виделкою чи вінчиком, але не збивати. Потім крем вилити на охолоджене тісто.
05
Рівномірно викласти чорницю. Випікати пиріг у заздалегідь розігрітій до 180°С духовці на середньому ярусі, поки не загусне крем (приблизно 1 год).
06
Спечений пиріг охолодити і подавати до столу. Пиріг з чорницею готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)