
Бурякова паста з козячим сиром і волоськими горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Spaghetti Pasta 400g
100 г.
Beetroot
1 шт.
Saint Andre Creme Cheese 200g
2 ст. л.
Entrepinares Goat Cheese
40 г.
Garlic
2 зубчики
Walnut
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Промити під холодною водою буряк, загорнути у фольгу, покласти на деко в духовку. Запікати 40-50 хвилин при температурі духовки 180°С. Після остудити, очистити, натерти на тертці.
02
Відварити пасту в підсоленій воді до готовності. Залишити 100 мл. води, в якій варилися спагеті.
03
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, висипати на сковороду подрібнений часник, додати через 30 секунд натертий буряк і вершковий сир. Перемішати, сир повинен розчинитися.
04
Додати в сковороду трохи води, яка залишилася від спагеті. Соус не повинен бути сильно густим. Додати в сковороду пасту, перемішати, посипати зверху козячим сиром, перемішати. При необхідності влити ще трохи води, сир повинен розплавитися.
05
При подачі викласти пасту в тарілку, посипати козячим сиром і волоськими горіхами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)