
Суп у горщиках я м'ясом і овочами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
500 г
Packed Potatoes
300 г
Packaged Eggplants
200 г
Pink Tomato in Packing
200 г
Packaged Green Peppers
200 г
Carrots
150 г
Onion
100 г
Garlic
6 зубчиків
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°C.
02
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
03
Цибулю дрібно нарізати.
04
Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.
05
Помідори, картоплю і баклажани також нарізати кубиками.
06
Моркву натерти на середній терці.
07
З'єднати м'ясо і всі овочі. Посолити, поперчити (можна використовувати і інші приправи за вашим смаком). Викласти в горщики, заповнюючи їх на 2/3. Повинно вийти 6 або менше горщиків (залежно від їхнього об'єму).
08
До кожного горщика додати по одному зубчику часнику, пропущеного через часниковий прес.
09
Влити в горщики таку кількість води, щоб вона покривала овочі і м'ясо. Накрити горщики кришками і поставити до розігрітої духовки. Запікати близько години.
10
Подавати суп просто в горщиках, посипавши дрібно порубленою зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)