
Салат з білої квасолі, тунця, цибулі та селери
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
600 г
Calvo California canned tuna salad 150g
340 г
Packed Onion from 3kg
80 г
Celery Stalk
80 г
Oscar Pitted Olives 300g
100 г
Lemon
120 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Parsley 70g
40 г
Preparation steps
01
З лимонів вичавити сік. Петрушку помити, просушити і подрібнити. У мисці змішати лимонний сік, оливкову олію, сіль, перець і петрушку.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Селеру помити і нарізати кубиками. Маслини нарізати скибочками (якщо маслини з кісточками, то спочатку їх видалити).
03
В іншій мисці змішати квасолю (попередньо відварену і охолоджену або консервовану), цибулю, селеру і маслини. З тунця злити рідину і розламати вилкою на шматочки. Додати тунець до квасолі. Залити салат заправкою і акуратно перемішати. Подавати охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)