Різото із сьомгою - Image

Різото із сьомгою

Number of servings: 2Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Різото із сьомгою - один із нескладних в приготуванні варіантів різото. Оскільки головний інгредієнт цього чудового блюда - рис, дуже важливо вибрати "правильний", найбільш підходящий для різото рис. Вимоги такі: рис повинен бути дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Правильно вибрали сорт рису - півсправи зроблено. Тепер ще раз уважно прочитайте рецепт. У ньому описується спосіб приготування рису, бо готуєте Ви не просто рис з сьомгою, а різото. Найголовніше - додавати в рис бульйон (в даному випадку овочевий) порціями, поступово, помішуючи. Наступну порцію бульйону додають в той момент, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію. Швидко і смачно!

Ingredients for the recipe

Piece Salmon
599.00 - 668.00

Piece Salmon

per 1 kg

Ingredients

Piece Salmon

150 г.

Steamed Rice

200 г.

Shallots 250g

50 г.

Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%

50 г.

Homemade Butter

30 г.

Dill 70g

5 г.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

40 г.

Garlic

1 шт.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

650 мл.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

70 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

15 мл.

Preparation steps

01

Цибулю з часником очистити і дрібно нарізати. Сир пармезан натерти. Довести до кипіння овочевий бульйон.

02

Розігріти в глибокій сковороді оливкову олію і третину вершкового масла, обсмажувати цибулю на середньому вогні 1 хвилину, всипати часник і готувати ще 10 секунд, додати рис. Помішуючи обсмажити протягом 1 хвилини.

03

Влити в сковороду вино, воно повинно випаруватися, влити бульйон так, щоб він був на одному рівні з рисом, тушкувати протягом 18 хвилин, при цьому постійно помішуючи і додаючи бульйон у міру його випарювання.

04

Вичавити лимонний сік, подрібнити кріп, рибу нарізати невеликими смужками. Натерти сіллю і перцем шматочки риби, скропити лимонним соком.

05

Додати в сковороду вершкове масло, перемішати, посолити за смаком, додати тертий пармезан.

06

Додати в різото рибу, перемішати. Тушкувати протягом 30 секунд. При подачі розкласти різото по тарілках, присипати кропом і тертим пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min