
Пиріг «Курник»
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
6 ст.
Homemade Butter
300 г.
KhMZ Sour Cream 20%
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
9 шт.
Frozen Penni Bun Mushrooms
300 г.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1 шт.
Steamed Rice
1 ст.
Parsley 70g
1 ст. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Для приготування тіста, на дошку просіяти через сито борошно, зробити ямку в центрі, викласти 250 г. сметани, 50 г. вершкового масла, сіль і цукор. Додати 2 яйця, замісити тісто. Скачати в кулю, викласти в миску, накрити рушником, поставити в холодне місце на 30-40 хвилин.
02
Для приготування соусу підсмажити 1 ст. л. борошна з 1 ст. л. вершкового масла, додати 250 г. сметани, готувати 5-10 хвилин. Посолити.
03
Відварити курку до повної готовності, зняти м'ясо з кісток, нарізати дрібними шматочками. Заправити половиною соусу.
04
Відварити рис, заправити 250 г. вершкового масла. Відварити 7 яєць, нарізати, змішати яйця з нарізаною петрушкою. Додати в рис яєчну суміш з петрушкою.
05
Гриби обсмажити в олії на сковороді. Заправити соусом.
06
Відокремити четверту частину від тіста для верху пирога, решту розкачати в коло. Змастити форму для випікання маслом, викласти коло тіста, зробивши бортики з тіста. Викласти начинку шарами - рис, курку, гриби. Зверху накрити шаром тіста, зробивши при цьому в центрі пирога отвір для виходу пари. Випікати до готовності при температурі духовки 220°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)