
Пишні оладки з гарбузового пюре
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
1 кг.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
15 г.
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Homemade Butter
10 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки, нарізати шматочками і відварити в молоці до м'якості. Потім подрібнити гарбуз до стану пюре блендером разом з молоком. Дріжджі розвести в половині склянки теплого молока.
02
Додати розбавлені дріжджі в пюре, добре розмішати і додати яйце. Просіяти борошно в гарбузову суміш і довести до однорідного стану. Залишити тісто бродити близько 60 хвилин.
03
Сковороду розігріти. Ложками викласти тісто на сковороду і обсмажити близько 2 хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)