
Йогурт в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pasteurized Milk 2.6% 900g
1000 мл.
Preparation steps
01
Молоко прокип'ятити і остудити до температури 40°С.
02
Потім ретельно вимити каструлю з мультиварки, обдати окропом.
03
Далі процідити молоко через сито в каструльку.
04
Вилити «закваску» і дуже ретельно перемішати чистою силіконової ложкою (лопаткою).
05
Помістити каструлю в мультиварку, закрити кришкою, вибрати режим «йогурт» і поставити на 6,5-7 годин. Якщо немає режиму "йогурт", включити режим "підігрів" на 15 хвилин, відключити (каструльку не виймати). Через годину ще раз включити «підігрів» на 15 хвилин, відключити (дістати каструльку через годину).
06
Після сигналу вийняти каструльку, залишити її на столі до повного охолодження, нічим не прикриваючи.
07
Далі йогурт можна розлити по баночкам (попередньо вимиті і висушені) і перемістити в холодильник на 5-6 годин. Можна відкласти в чисту прокип'ячену ємність із кришечкою 3 ст. л. готового продукту і зберігати в холодильнику в якості закваски.
08
У готовий свіжий йогурт додати за смаком варення, фрукти, будь-які наповнювачі. Окрім додавання в кисломолочний сир, фруктові та овочеві салати, домашній йогурт можна використовувати при випічці домашніх тортів, пирогів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)