
Цукіні з креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Vinnytsia Mustard 125g
2 ст. л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 мл.
Shrimps 90/120
1 кг.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
275 мл.
Shallots 250g
2 шт.
Homemade Butter
10 г.
Zucchini
4 шт.
Preparation steps
01
Цукіні очистити від шкірки. Кожен цукіні нарізати на 3 частини, видалити насіння і частину м'якоті, щоб вийшов отвір. Викласти в чашу пароварки на 10 хвилин.
02
Форму для випікання змастити маслом. Масло, що залишилось, покласти на сковороду, поставити на вогонь, розтопити масло, обсмажити дрібно нарізану цибулю протягом 5 хвилин. Влити до цибулі вино, тушкувати ще 5 хвилин. Додати в сковороду креветки, готувати ще кілька хвилин, поки креветки не стануть матового кольору. Перекласти зі сковороди на тарілку, необхідно зберегти їх теплими.
03
У сковороду, де щойно були креветки, викласти гірчицю і вершки, перемішати, готувати 10 хвилин.
04
Викласти у форму цукіні вертикально, випікати в попередньо розігрітій духовці до температури 180°C, протягом 10 хвилин. Додати креветки в сковороду до вершкового соусу. Начинити цукіні креветками в соусі, зверху ще полити соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)