
Віденський вишневий пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
180 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
4 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
140 г
7 Flour 1kg
200 г
Dobryk Baking Powder
10 г
Cherry Packing 500g
400 г
Aro Powdered Sugar 250g
10 г
Preparation steps
01
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, по одному ввести яйця.
02
Всипати трохи борошна, дрібку солі, розпушувач. Збити міксером. Ввести решту борошна, ще раз збити до однорідності.
03
З вишні видалити кісточки. Звернути увагу, щоб ягоди були не надто великі тому, що велика вишня при випіканні дасть багато соку, і пиріг вийде злегка не пропечений в середині.
04
Роз'ємну форму добре змастити вершковим маслом. Викласти в неї тісто, зверху на тісто – вишню.
05
У розігрітій до 180°С духовці випікати близько 30-35 хв., перевіривши на готовність дерев'яною паличкою або зубочисткою (вона повинна виходити сухою).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)