
Тартіфлет
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Onion
1 шт.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
200 г.
Chilled Bacon
250 г.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
100 мл.
KhMZ Sour Cream 20%
4 ст. л.
Homemade Butter
за смаком
Thyme, pc
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити і відварити в підсоленій воді 15 хвилин.
02
Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Бекон нарізати кубиками, викласти на розігріту сковороду. Додати цибулю, підсмажити, поперчити. Додати сухе вино, тушкувати 5 хвилин.
03
Форму змастити вершковим маслом. Варену картоплю нарізати кружечками.
04
Половину картоплі викласти у форму, посолити. Зверху викласти цибулю з беконом. Потім знову картоплю.
05
Змастити шар сметаною і викласти порізаний сир.
06
Запікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин. Готову страву прикрасити гілочками чебрецю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)