
Стразбурзький пиріг зі сливами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
160 г.
Homemade Butter
125 г.
Dark Plum
700 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
250 г.
Dr. Oetker Corn Starch 30g
50 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 мл.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Preparation steps
01
Перемішати борошно з цукром, посікти в мисці з кубиками вершкового масла, додати яйце. Швидко замісити тісто, скачати в кулю і, загорнувши в плівку, покласти в холодильник мінімум на 30 хвилин.
02
Форму змастити маслом і посипати борошном. Розподілити тісто рівним тонким шаром, зробити бортики.
03
У блендері збити сир, сметану, цукор, жовтки 2-х яєць, крохмаль. Окремо збити в міцну піну 2 білки і змішати їх з начинкою.
04
Сливи помити, зробити невеликі надрізи, видалити кісточки. У надрізи насипати по пів чайної ложки суміші цукру з корицею. Викласти сливи на тісто розрізом вгору. Акуратно викласти на сливи начинку. Випікати в духовці протягом 50-60 хвилин при температурі 180-200°C градусів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)