
Ніжні млинці з грибною припічкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ч. л.
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
Top Grade Wheat Flour
3 ст. л.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
6 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Dill 70g
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
за смаком
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
1 г.
Preparation steps
01
У мисці змішати 1 куряче яйце, 2 ч. л. цукру, суміш збити вінчиком. Не перестаючи збивати, поступово додати борошно. Влити молоко, перемішати.
02
Додати ванільний цукор, дріжджі, постійно помішуючи.
03
Окремо збити білок, додати 2 ч. л. цукру, збити сухим вінчиком до стану піни.
04
Додати білкову суміш в тісто, влити рослинну олію, перемішати.
05
Розігріти сковороду з рослинною олією, додати дрібно нарізані гриби, через 2 хвилини додати подрібнений кріп. Вилити тісто на сковороду. На одну половину млинчика викласти тонкі шматочки сиру, згорнути млинець навпіл.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)