
Куряче філе з арахісом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
1,5 кг.
Salt Egypt
3 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
6 ст. л.
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
3 ст. л.
Dr.Oetker for baking starch 1000g
4 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
9 шт.
Fried Peanuts
200 г.
Garlic
6 зубчиків
Leek
1 шт.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Ginger
3 см.
Food Studio Chicken Broth 500ml
400 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
6 ч. л.
Akura Rice Vinegar 200ml
6 ч. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати великими кубиками.
02
Змішати білки, сіль і додати по трохи крохмаль (2 ст. л). Змішати все до однорідного стану. Додати в м'ясо. Залишити в холодильнику на пару годин.
03
Порей порізати дрібним квадратом, зелену цибулю - дрібно нарізати, часник та імбир - посікти.
04
На кунжутній олії смажити м'ясо до рум'яного кольору невеликими порціями. Додати часник, імбир, 2 види цибулі, готувати 2 хвилини.
05
Влити бульйон, соєвий соус, вино, цукор, оцет, помішуючи, готувати пару хвилин.
06
Розмішати 2 ст. л. крохмалю з рівною кількістю води. Додати арахіс, м'ясо, кунжутне масло. Перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)