
Лазанья з габузом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
300 г.
Walnut
50 г.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
за смаком
7 Flour 1kg
30 г.
Homemade Butter
20 г.
Milk 2.5% 900g
400 г.
Eco Ground Nutmeg
5 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
35 г.
Preparation steps
01
Почистити гарбуз від шкірки, натерти на великій тертці. Потім приготувати соус бешамель: розтопити вершкове масло, обсмажити на ньому борошно до золотистого кольору. Залити гаряче молоко та добре розмішати. Потім додати перець, мускатний горіх та сіль. Дати покипіти 5 хвилин.
02
Пластини лазаньї опустити в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини. Щоб пластинки не склеїлися, додати пару столових ложок олії. Залити соус у форму, покласти лист лазаньї, на неї тертий шар гарбуза, порізані великими шматками волоські горіхи, полити знову соусом та посипати тертим твердим сиром.
03
В цій послідовності викласти всі листи лазаньї та гарбуз. Верхній шар рясно посипати нарізаними горіхами та тертим твердим сиром. Запікати у духовці хвилин 25 при температурі 170°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)