
Запечена цибуля з м'ясною начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
800 г.
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Starokozavchiy Syr Plus Smoked Processed Sausage Cheese 50%
1 шт.
Garlic
2 зубчика
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Preparation steps
01
Почистити цибулю. Воду в каструлі довести до кипіння і покласти туди нерізану цибулю, варити протягом 15 хвилин.
02
Злити воду, остудити цибулю. Розрізати кожну цибулину навпіл уздовж.
03
Вийняти з розрізаних цибулин третину, і дрібно порізати. Часник також дрібно порізати.
04
Плавлений сир натерти на терці.
05
Порізану цибулю і часник обсмажити на олії 5 хвилин.
06
Додати фарш, смажити 10-15 хвилин, розбиваючи фарш лопаткою, щоб він рівномірно просмажився. Посолити, поперчити.
07
До фаршу додати вершки, покласти плавлений сирок, перемішати.
08
Тушкувати на маленькому вогні протягом 10-15 хвилин до загустіння маси.
09
Сир порізати пластинками.
10
У форму викласти підготовлені половинки цибулин. Кожну половинку нафарширувати начинкою.
11
Зверху викласти по пластині сиру. Поставити в розігріту до 180°C духовку і запікати 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)