
Цукіні, фаршировані фетою
Темно-зелений смугастий кабачок цукіні відомий кожній господині. Його ніжна м'якоть і делікатний смак стануть прикрасою будь-якої страви. Широке використання цукіні в кулінарії посприяло виникненню великої кількості цікавих рецептів за участю цього овоча. Зверніть увагу на наш рецепт – цукіні, фаршировані фетою. Оригінально, яскраво і дуже смачно. Стиглі томати надають соковитість і свіжість, а солонуватий грецький сир фета – пікантність і приємний вершковий смак. Переважно використовувати молоді плоди цукіні: завдяки своїй ніжності і тонкій шкірці вони вимагають менше часу на запікання. Після приготування наріжте фарширований кабачок на порційні шматочки і подавайте до столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Cherry Mix Tomatoes 300g
160 г.
Greek Salad
100 г.
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Zucchini
2 шт.
Preparation steps
01
Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.
02
Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.
03
Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
04
Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)