
Тріска під маринадом в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Lemon
0,5 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Carrots
2 шт.
Mriya Black Pepper Peas 20g
3 шт.
Cod
600 г.
Bay Leaf
2 шт.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Litniy Med Honey 750g
1 ч. л.
Tomato
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Lasochka Pava Priprava Seasoning for Fish 30g
за смаком
Preparation steps
01
Філе тріски посипати сіллю і приправами для риби, залишити просочуватися.
02
Посмажити в невеликій кількості соняшникової олії нарізану цибулю і натерту на великій тертці моркву.
03
Обшпарити окропом надрізаний хрест-навхрест помідор і через кілька хвилин очистити його від шкірки.
04
До розм'якшеної моркви і цибулі додати нарізані дрібно помідор і лимон, додати мед, влити вино, посолити і поперчити за смаком, тушкувати 5-7 хвилин. Остудити.
05
У чашу мультиварки налити воду, додати в неї сіль, перець чорний горошком і запашний перець, лавровий лист. Зверху встановити чашу для варіння на пару і покласти на неї рибу.
06
Готувати на програмі «Варка на пару» з встановленим часом 10 хвилин. Готову рибу остудити.
07
У глибоку тарілку покласти половину маринаду разом з рідиною.
08
На овочі укласти шматочки риби.
09
Покрити рибу овочами, які залишились, вилити зверху маринадну рідину. Поставити тарілку, накривши плівкою, в холодильник на 2 години або більше.
10
Подавати страву в якості закуски.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)