
Літній малиновий пудинг
Ах, цей англійський малиновий пудинг. Чудо. З'ївши одну ложечку цього повітряного десерту, Ви ні за що не зможете відірватися. Соковиті, стиглі ягідки на «подушці» з легкого сметанного крему ідеально гармонують з м'яким бісквітним тістом. А готувати цю ароматну смакоту – одне задоволення. Беремо трохи «простоти приготування», додаємо «мінімум зусиль», виставляємо «максимум насолоди» і можете дивувати гостей літнім ягідним десертом. Все дуже просто. І наостанок порада господині: сметану можете замінити жирними вершками, а до малини додайте будь-які лісові ягоди на Ваш смак і гаманець. Прикрасити десерт можна шоколадною крихтою і гілочкою свіжої м'яти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raspberry
600 г
Aro Powdered Sugar 250g
50 г
Biscuit-Сhocolate With Chocolate Сream Sponge Сake Roll 290g
300 г
Preparation steps
01
Змішайте половину малини з пудрою.
02
Рулет наріжте невеликими скибочками і викладіть у склянки.
03
Сметану збийте, щоб вона трохи загусла.
04
Викладайте по черзі рулет, сметану, малину і так до верху.
05
Поставте мінімум на годину в холодильник.
06
Перед подачею прикрасьте малиною і пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)