
Домашня шинка
Свиняча шийка відрізняється своїми особливими смаковими якостями. Шийка свині дуже ніжне м'ясо і тому воно придатне для самих витончених страв. Сама наявність у страві шийки вже говорить, що страва буде вишуканою. Тому засукайте сьогодні рукава покоротше і вирушайте на кухню, щоб приготувати домашню шинку із свинячої шийки. Шинка відносно недовго готується, в основному час потрібен на вимочування м'яса і на його запікання, тому всі дві з половиною години, поки шинка буде готуватися, ви можете спокійно займатися своїми справами. Смак у домашньої шинки вийде просто приголомшливий. Ніжність і неперевершений аромат вас вразить з першої хвилини, коли ви її гарячу і пахучу витягнете з духовки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
1-1,5 кг.
Onion
1 шт.
Carrots
1 шт.
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Preparation steps
01
Свинину перев'язати бинтом-сіткою. Замочити на годину в холодній воді.
02
Потім залити м'ясо холодною водою і довести до кипіння. Воду злити, і знову залити холодною водою.
03
Порізати цибулю на 4 частини, моркву - кільцями і додати до м'яса. Також додати сіль, перець, петрушку і лавровий лист.
04
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 40 хвилин.
05
Через 40 хвилин м'ясо вийняти, остудити, загорнути у фольгу і запікати в розігрітій до 200°С духовці 30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)