
Рол із сьомгою та креветками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Raw King Prawns
16 шт.
Wasabi
20 г
Norris Nori Roll 3g
6 шт.
Chilled Salmon Piece
100 г
Akura Rice Vinegar 200ml
10 мл
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г
Agromol With Bacon Processed Cheese 60% 100g
100
Preparation steps
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Відваріть креветки протягом 4 хвилин в підсоленій воді.
03
Змочивши руки рисовим оцтом, візьміть готовий рис і розподіліть по листку норі. Розподіляйте рис щільним рівним шаром, залишаючи дальній від вас край на 1 см без рису.
04
Завчасно натертий сир «Пармезан» рівномірно розподіліть зверху.
05
Переверніть лист норі, щоб рис опинився внизу, можете нанести трохи васабі по середині. Візьміть квадратні сирні шматочки і покладіть по поверхні заготовки.
06
Відміряйте декілька сантиметрів, і відріжте гострим рибним ножем під кутом близько 20 градусів шматочок риби. У вас має вийти скибочка, шириною 2,5 сантиметра і завтовшки трохи менше сантиметра.
07
Розташуйте сьомгу уздовж листа норі.
08
Підніміть край килимка для суші, притримуючи пальцями начинку, почніть скручувати рол. Формуйте рол, підсилюючи натиск, рухом рук від центру до країв килимка. Деяким зручніше це робити в харчовій плівці: сир краще пристане зовні, і нарізати потім рол легше.
09
Отриману "ковбаску" розрізати на 6-8 шматочків і подавати з маринованим імбиром, соєвим соусом і васабі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)