
Пеновані з сулугуні
Пеновані - це вид хачапурі, традиційна страва грузинської кухні, яка готується з листкового тіста з начинкою з сиру, випікається в духовці і подається як гаряча закуска. Сир сулугуні для начинки необхідно натерти на крупній тертці. Яйця в начинку додаються для зв'язування, а м'яке вершкове масло - для пом'якшення смаку. Якщо хочете, щоб рум'яна скориночка на пеновані була рівномірною, під час випічки в духовці періодично повертайте пеновані навколо своєї осі. Щоб надати готовому виробу більш м'який смак і більш апетитний зовнішній вигляд, можна змастити його зверху вершковим маслом. Пеновані традиційно подають відразу після випічки і їдять теплими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hercules Leafy-Yeast Frozen Dough
500 г.
Homemade Suluguni Cheese 45%
200 г.
Homemade Butter
4 ч. л.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Тісто розморозити при кімнатній температурі, розрізати на 4 частини.
02
Присипати стіл борошном, розкачати кожен шматочок тіста рівномірно в усі сторони, до розміру аркуша А4.
03
Сир змішати в мисці з розм'якшеним маслом і яйцем, перемішати. Викласти начинку з сиру в центр кожного шматка тіста.
04
Загнути краї до центру, утворивши конверт. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 220°C протягом 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)