Печиво кантучі з мигдалем - Image

Печиво кантучі з мигдалем

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кантучі - це традиційне італійське сухе печиво, різновид печива біскоті, особливо популярний у Тоскані. "Біскоті" в перекладі з італійської означає "двічі запечене". Печиво дійсно випікають двічі: спочатку у вигляді ковбасок (або батона), а потім ковбаски ріжуть скибочками шириною приблизно 1,5 см і знову випікають. Виходить солодке, хрустке, легке печиво, можна сказати: печиво-сухарики. Його можна зберігати до 3-х місяців. Але повірте: кантучі зникнуть у Вас дуже швидко. За бажанням замість мигдалю можна використовувати інші горіхи, а також сухофрукти. Кантучі подають до кави, чаю або солодкого вина.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

280 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

130 г.

Dobryk Baking Powder

1 ч. л.

Salt Egypt

5 г.

Auchan Vanilla Sugar 8g

1 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Almond

75 г.

Preparation steps

01

Борошно, цукор, розпушувач і сіль змішати в мисці, зробити ямку в центрі маси. Три яйця збити з ванільним цукром, влити яєчну суміш у ямку. Всі інгредієнти перемішати, до однорідної маси.

02

Додати в загальну масу мигдаль, повторно перемішати. Масу розділити на чотири частини, кожну скачати в ковбаску.

03

Деко застелити пергаментним папером, змастити маслом, зверху викласти ковбаски з тіста, змастити зверху збитим яйцем. Випікати в заздалегідь розігрітій духовці до 175°C протягом 15-20 хвилин.

04

Витягнути ковбаски з духовки, нарізати на часточки завтовшки 1,5 см. Повернути в духовку деко, випікати протягом 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min