
Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
La Pasta Nidi Pasta 400g
200 г.
Chilled Salmon Fillet
200 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Homemade Butter
40 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Garlic
20 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.
03
Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)