Курка з підливою по-китайськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken-Pineapple Pizza
1 шт.
Chong Soy Sauce 1l
4 ст.л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст.л.
Onion
5 г
Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml
5 г
Novus Ground Red Hot Pepper 20g
2 г
Auchan Sesame Oil 240ml
3 мл
Spice Black Pepper Ground
2 г
Spice Allspice Ground
2 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
10 г
Preparation steps
01
Добре промийте курку і покладіть в каструлю з киплячою водою, варіть на сильному вогні 30 хвилин.
02
Після цього курку вийміть, остудіть, наріжте на шматки і викладіть на тарілку.
03
Лук і корінь імбиру дуже дрібно покришіть.
04
З'єднайте цибулю, імбир, соєвий соус, оцет, червоний, чорний і запашний перець, кунжутне масло і цукор, добре перемішайте. Дайте отриманій підливі трохи настоятися і облийте нею курку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)