
Кнедлики зі шпинату
Ingredients for the recipe
Ingredients
Frozen Spinach
1 кг
Cinnamon Bun
2 шт.
Yeast-free Rye Bread 300g
80 г
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл
Onion
1 шт.
Homemade Butter
100 г
Auchan Emmental Cheese 400g
180 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
World's Rice Buckwheat Flour 900g
60 г
Parsley 70g
5-7 гілочок
Garlic
1 зубчик
Eco Ground Nutmeg
дрібка
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Шпинат разморозьте, якщо це цілі листя - дрібно порубіть їх.
02
Булочки наріжте невеликими квадратиками завтовшки 0,5 см. Житній хліб подрібніть в крихту в блендері або кухонному комбайні.
03
Молоко трохи підігрійте. З'єднайте житній хліб і булочки і влийте молоко.
04
Сир наріжте маленькими кубиками.
05
Листя петрушки, цибулю і часник дрібно порубіть. Розтопіть на сковороді 30 г вершкового масла і пасеруйте в ньому петрушку, цибулю і часник, трохи згодом введіть шпинат і продовжуйте пасерувати ще пару хвилин.
06
Отриману масу з'єднайте в мисці з хлібною крихтою, перемішайте. Додайте яйця, гречане борошно, сир, спеції і сіль і все перемішайте. Накрийте цю масу кришкою і залиште на 45 хвилин.
07
Змочіть руки і сформуйте 18 кнедликів діаметром 4 см.
08
Доведіть воду до кипіння, підсоліть і опустіть в неї отримані кнедлики. Дайте їм трохи покипіти, потім зменшіть вогонь, накрийте кришкою і залиште їх варитися протягом ще приблизно 15 хвилин. Дістаньте кнедлики шумівкою і викладіть на серветку, щоб вони обсохли.
09
До сковороди влийте бульйон, додайте 80 г вершкового масла, викладіть кнедлики і дайте їм покипіти. Періодично перевертайте їх. Продовжуйте тушкувати до практично повного випаріння рідини.
10
Дістаньте кнедлики, полийте залишилися бульйоном. Пармезан натріть. Розкладіть кнедлики по тарілках, посипте пармезаном і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)