Кіш із карамелізованим часником і травами - Image

Кіш із карамелізованим часником і травами

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch
Для початку варто пояснити, що киш - це французький пиріг. Він має деякі особливості, які відрізняють його від звичайного пирога. Найголовніша - це те, що киш - це відкритий пиріг. Тобто, на начинку зверху не вкладають ще один шар тіста, вона виходить зовні пирога. Спочатку за основу брали киш лорен, який прийшов з Лотарингії, звідки він прийшов у французьку кухню. Зазвичай киш - це несолодкий пиріг, хоча й існує чимало різновидів його начинки. У нашому випадку - це сир, часник і різні трави. Останні надають пряний аромат всій страви і роблять смак більш насиченим. А сметанно-яєчна суміш відмінно доповнює усю страву, роблячи пиріг дуже ніжним на смак.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
18.30

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

250 г.

Homemade Butter

50 г.

Elle&Vire Salted Cream Butter 80% 200g

150 г.

Chicken Egg C0 1pc

5 шт.

Garlic

10 шт.

Entrepinares Goat Cheese

200 г.

KhMZ Sour Cream 20%

300 мл.

Rosemary

10 стебел

Thyme, pc

10 стебел

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

2 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Змішати в мисці борошно, 2 яйця і солоне масло. Замісити тісто, сформувати кулю, загорнути в харчову плівку, прибрати на 30 хвилин у холодильник.

02

Часник почистити, покласти в каструлю з холодною водою, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 7 хвилин. М'які зубчики часнику, викласти на серветку, просушити.

03

Вилити оливкову олію на сковороду, поставити на вогонь, розігріти, додати 40 г. солоного масла, після додати часник, розмарин і чебрець. Обсмажити, постійно помішувати, 1 хвилину. Влити оцет, всипати цукор і 500 мл. води. Карамелізувати часник 10 хвилин.

04

У мисці змішати сметану і 3 яйця, додати за смаком сіль і перець, збити.

05

Дістати з холодильника тісто, змастити маслом форму для випікання. Викласти тісто у форму. Поставити форму в духовку розігріту до 200°С на 15 хвилин.

06

Дістати готовий корж, остудити його, викласти зверху часник з травами, додати нарізаний на невеликі шматки козячий сир, зверху залити сметанно-яєчною сумішшю. Випікати 13 хвилин до рум'яної скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min

Кіш із карамелізованим часником і травами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua