
Гарнір "груша" з картоплі
Якщо ви любите цікаві експерименти в кулінарії, але при цьому з тих чи інших причин не можете купити щось рідкісне і незвичайне (різні гурманні примочки), тоді слід надавати незвичайну форму при подачі звичайним стравам. У нашому рецепті використовується звичайна картопля. І, здавалося б, що такого можна з нею зробити, щоб це вийшло захоплююче і красиво. Вихід є! Це гарнір у формі груші. Так, саме груші. Завдяки сухарям і випіканню страви в духовці вона вийде хрусткою і просто чудовою. Так що будьте сміливішими, спробуйте приготувати гарнір "груша" з картоплі. Ваші рідні це оцінять і будуть приємно вражені вашій фантазії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
160 г
Basil in Pot
20 г
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Homemade Butter
20 г
Preparation steps
01
Відварити картоплю, зробити з неї пюре, додати масло, посолити, поперчити і дати охолонути.
02
Візьміть 4 кулі пюре, обваляйте в сухарях і надайте руками форму груші.
03
Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 200 градусів протягом 15 хвилин.
04
Перед подачею прикрасити хвостиком, і листком базиліка.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)