
Суп із курячих шлуночків із перловкою
Аби мати гарне здоров'я, необхідно їсти першу страву хоча б раз на день. А якщо постаратися, можна придумати окремий суп на кожен день року.
Пропонуємо вам зробити сімейне меню більш різноманітним. Наприклад, суп з курячих шлуночків з перловкою - поживна і смачна перша страва, який зарядить вас бадьорістю й енергією. Особливо такий суп приємно їсти в холодну пору року. Бульйон рознесе тепло по всьому організму, а заодно і настрій підніме.
Завдяки курячим шлункам бульйон стане ситним, але в міру жирним. За бажанням можете додати в тарілку трохи петрушки. Готувати таку теплу радість зовсім нескладно, тому насолоджуйтеся!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Chicken Stomachs
500 г.
Carrots
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
3 л.
Ecorod Organic Pearl Barley 400g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
50 мл.
Preparation steps
01
Курячі шлунки промити і очистити від плівки. Потім нарізати на невеликі шматочки. Перловку промити та залити водою, поставити в сторону.
02
У холодну воду покласти шлунки та варити під кришкою не менше години, щоб вони стали м’якими.
03
Моркву натерти на тертці, а цибулю порізати кубиками. У сковороді розігріти рослину олію та вкинути туди цибулю та моркву.
04
З перловки злити воду, додати її в суп. Вкинути до супу готову заправку. Приправити суп сіллю, закип’ятити і зняти з плити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)