
Курячий салат із омлетной стрічкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
300 г.
Korean Style Carrots
200 г.
Onion
100 г.
Vinegar 9% 1l
3 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
3 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю порізати тонкими півкільцями. Замаринувати в оцеті і 3 ст. л. води. Залишити маринуватися 30 хвилин.
02
Куряче філе відварити в підсоленій воді (20 хвилин з моменту закипання).
03
Для приготування омлетної стрічки одне яйце і щіпку солі збовтати до однорідності.
04
На розігріту сковороду налити трохи олії і вилити яєчну масу. Підсмажити з обох сторін.
05
По черзі посмажити інші яйця і скласти в стопку.
06
Усі яйця згорнути в один рулет і порізати на тонкі смуги шириною приблизно 0,5 см.
07
Куряче філе розібрати на волокна.
08
Із цибулі злити оцет. Додати до нього куряче філе, моркву і омлетную стрічку. Заправити майонезом і ретельно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)