
Курка в молоці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,5 кг.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
500 мл.
Garlic
5 зубчиків
Homemade Butter
1 ст. л.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Kotanyi Lemon Peel 14g
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курку розрізати приблизно на 10 шматочків. Кожен шматочок добре посолити і поперчити.
02
У сковороді розтопити масло і обсмажити половину шматочків на сильному вогні. Кожну сторону обсмажувати приблизно протягом 5 хвилин.
03
Потім зняти з вогню підсмажені шматочки. Повторити операцію із другою порцією курки.
04
З одного лимона акуратно зняти цедру (найкраще овочевим ножем).
05
Зубчики часнику очистити, розім'яти їх і покласти у форму для запікання. Зверху на часник викласти обсмажені шматочки курки.
06
На сковороду, в якій смажилася курка, вилити молоко. До нього додати карі і цедру лимона. Молоко за смаком посолити, поперчити і довести до кипіння.
07
Потім зняти молоко з вогню і перелити все зі сковороди в форму з куркою. Поставити форму в розігріту до 200°С духовку. Випікати 30-40 хвилин.
08
Подавати курку слід попередньо поливши молоком, щоб вона була м'якою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)