
Тосканський пиріг із цукіні
Ingredients for the recipe
Ingredients
Zucchini
350 г.
Top Grade Wheat Flour
6 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Garlic
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
60 г.
White Onion
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Preparation steps
01
Цукіні нарізати на кружечки. Борошно і яйця змішати в мисці, перемішати. Молоко розбавити водою до 180 мл., влити суміш у борошно з яйцем.
02
Ретельно перемішати масу, до однорідної консистенції.
03
Цибулю і часник подрібнити. Додати їх в тісто, після додати також в тісто цукіні. Додати сіль і перець за смаком.
04
Додати в тісто натертий сир, перемішати. Змастити форму для випікання маслом, вилити тісто.
05
Розігріти духовку до 200°C, випікати протягом 25-30 хвилин. Готовий пиріг змастити оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)