
Гарбузові налисники з сирно-кокосовою начинкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
1 cт.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Zarog Kefir 2.5% 870g
1 ст.
Top Grade Wheat Flour
4 ст. л.
Mria Vanilla Sugar 35g
4 ст. л.
Dobryk Baking Powder
0,25 ч. л.
Domestic Cottage Cheese
250 г.
Coconut Flakes
2 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст. л.
Preparation steps
01
Гарбуз помити, нарізати шматочками, запекти в духовці до стану м'якості.
02
Печений гарбуз остудити, подрібнити блендером. У миску з гарбузом влити кефір, вбити яйця, всипати борошно, додасть половину цукру і розпушувач, ретельно змішати всі інгредієнти в мисці.
03
На сковороді з рослинною олією, смажити налисники, з закритою кришкою, на маленькому вогні.
04
Для начинки натерти в миску кокосову м'якоть, додати сир, і половину цукру, перемішати все.
05
Намазати на кожен остиглий налисник начинку, згорнути в трубочку. Готові налисники нарізати порційно.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)