
Шведський шоколадний пиріг
Ingredients for the recipe
Ingredients
Homemade Butter
250 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
370 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
60 г.
Top Grade Wheat Flour
500 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g
250 мл.
Baking Soda 500g
2 г.
Pripravka Vanilla 2g
5 г.
Preparation steps
01
Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця, шоколад і ще трохи збити. Вершки збити з ваніллю.
02
Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою в яєчну масу, а потім додати вершки. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 170°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на 3/4) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 50-60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)