
Латкес з яблук
Латкес з яблук інакше можна назвати яблучними оладками. Назва латкес прийшло до нас з єврейської мови. Зазвичай латкес роблять з картоплі, але ми пропонуємо вам трохи інші, солодкі - з яблуком. Хороший рецепт тим, що готувати його легко і просто, він не змусить вас довго стояти біля плити, а м'який і приємний смак вразить усіх, кого ви будете частувати. Якщо ви хочете бути відмінною господинею в очах всіх близьких, але при цьому докласти мінімум зусиль, спробуйте зробити цей простий, але милий десерт з яблук.
Подавати можна не тільки зі сметаною або йогуртом, але і з будь-яким варенням.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
500 г
7 Flour 1kg
100 г
Lemon
30 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г
Eco Ground Cinnamon
3 г
Dobryk Baking Powder
5 г
Homemade Butter
30 г
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Preparation steps
01
Вимити, очистити і подрібнити в блендері або натерти на тертці яблука.
02
Вичавити сік з тертих яблук.
03
Яблука змішати з лимонним соком.
04
Борошно, цукор, корицю і розпушувач змішати і додати до яблук.
05
Влити добре збиті яйця і все ретельно перемішати.
06
Обсмажити на вершковому маслі з обох боків до золотистої скоринки.
07
При подачі полити йогуртом, сметаною, варенням або будь-яким солодким соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)