
Шоколадні трюфелі
Одним з найпростіших і доступних варіантів домашніх солодощів є, звичайно ж, шоколадні трюфелі. Ці милі саморобні цукерки можна приготувати як до святкового столу, так і звичайного сімейного чаювання, коли хочеться порадувати домочадців чимось смачненьким. Основа наших трюфелів – густий ганаш із розтопленого шоколаду, згущеного молока і горішків. Потім охолоджені шоколадні кульки поливаються гарячим шоколадом і обвалюються в какао-порошку. Тримайтеся, ласуни: перед цими чудовими цукерками Ви точно не встоїте. До речі, своїм ім'ям десерт зобов'язаний великій схожості з вишуканим делікатесом – рідкісним грибом трюфелем, який можна знайти в густих дубових лісах південної Франції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
170 г.
Almond
30 г.
Boiled Condensed Milk
20 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
100 г.
Preparation steps
01
Мигдаль подрібнити в блендері. Чорний шоколад (120 грам) розламати на шматочки і розтопити на водяній бані. Потім додати в нього варене згущене молоко, подрібнений мигдаль. Довести масу до однорідної консистенції.
02
Трохи охолодити шоколадну масу і скачати з неї кульки, розміром з волоський горіх. Покласти цукерки на 30-40 хвилин у морозильник. Какао просіяти на суху тарілку.
03
60 грам шоколаду розтопити на водяній бані. Дістати цукерки з морозильника, опускати їх у гарячий шоколад, а потім в какао. До подачі зберігати цукерки в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)