
Бутербродна паста з тунця
Часто буває так, що ви постійно кудись поспішаєте, адже життя постійно змінюється, біжить, і люди разом з нею. Часом за роботою чи навчанням не помічаєш навіть, що пора б і поїсти. А навіть якщо згадав, то часу приготувати що-небудь повноцінне немає. У таких випадках ми зазвичай перекушуємо "на ходу" різними бутербродами. Але навіть до такого питання слід підходити дуже уважно. Щоб навіть бутерброди були більш натуральними і без шкідливих консервантів, пропонуємо вам зробити про запас пасту з тунця. Її можна зберігати в холодильнику і робити з нею бутерброди при будь-якому зручному випадку. До того ж приготовлена вона своїми руками і дуже швидко.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
3 ст.л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ст.л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати гірчицю, майонез і цукор.
02
Тунець розім'яти виделкою, додати в миску. Додати сіль і перець за смаком. Перемішати всі інгредієнти.
03
Викласти пасту в банку з кришкою, зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)